Vakles haarwerk watergolven (basic)

Vakles haarwerk watergolven basic

Omschrijving

Vaktechnieken zoals watergolven vergen enorme oefening wil je elk kapsel houdbaar kunnen maken. Natuurlijk dragen niet veel mensen in deze tijd een watergolfkapsel maar dit is zeker wel zo geweest en dit is zeker een vaktechniek die je je eigen wilt maken als voorbereiding op het werken op een filmset, in een fotostudio en tijdens catwalk evenementen. Wij leren je, vanuit het kijken naar een kapsel dit verder vaktechnisch watergolven en opkappen. Dit betekend dat je een pruik leert wassen, fixeren, inrollen en opkappen in minimaal 4 verschillende basisstijlen.

Voor wie

Ben je een haarwerker, kapper of grimeur met ambitie, werk je misschien al met pruiken/haarwerken of wil je meer leren over hoe je deze kunt maken en bewerken, dan is dit een vakles voor jou!

Dagindeling

Van 10:00 - 16:00.

Docent

Sylvie Takke, Esma Harrachi of Thessa Perier

Waar

Cursuslocatie: Atelier Het Pruykenhuys in Rijsbergen (aan de rand van Breda).

Materialen

Alle materialen zijn inbegrepen in de lesprijs.

Kosten

De vakles kost € 399,00 incl. BTW (€ 329,75 ex BTW).

Wij verzorgen koffie en thee. Lunch dien je zelf te verzorgen.

Aan het eind van de vaklessen krijg je een persoonlijk certificaat van deelname.

Belangrijk:

Voor deze vakles is momenteel geen nieuwe datum. Bent u geinteresseerd in deze vakles stuurt u ons dan een mailtje op infohetpruykenhuys@gmail.com. Deze les kan ook bij u op locatie gegeven worden. Mail ons voor de voorwaarden en een offerte op maat.


Vorige vakles Volgende vakles

Laat ons weten als je interesse hebt voor deze vakles:

Eerstvolgende vaklessen: