Vakles haar hekelen en mengen

Omschrijving

Om een natuurlijk effect in een haarwerk, knoopwerk of weave te kunnen bereiken is handmatig mengen van haar een 'must'. In volledige haarwerken wordt er met 3 kleuren haar van dezelfde oorsprong gemengd zodat er 6-9 subkleuren ontstaan. Van een zeer donkere nekpartij tot een zeer lichte front of highlights, het wordt allemaal met de hand gemengd in een stalen hekel. Tijdens deze vakles leer je niet alleen waar je op moet letten als je haar kiest, maar ook hoe je donatie staarten moet behandelen en hoe je het haar kunt voorbereiden zodat je het haarwerk mooi en natuurgetrouw kunt mengen, knopen of kunt trenzen. We leren je ook te kijken naar een haarontwerp met het oog op kleurschakeringen.

Voor wie

Ben je een haarwerker, kapper of grimeur met ambitie, werk je misschien al met pruiken/haarwerken of wil je meer leren over hoe je deze kunt maken en bewerken, dan is dit een vakles voor jou!

Dagindeling

Van 13:00 - 16:30.

Docent

Sylvie Takke

Waar

Cursuslocatie: Atelier Het Pruykenhuys in Rijsbergen (aan de rand van Breda).

Materialen

Alle materialen zijn inbegrepen in de lesprijs.

Kosten

De vakles kost € 125,00 incl. BTW (€ 103,31 ex BTW).

Wij verzorgen koffie en thee. Lunch dien je zelf te verzorgen.

Aan het eind van de dag krijg je een persoonlijk certificaat van deelname.

Belangrijk:

Voor deze vakles is momenteel geen nieuwe datum. Bent u geinteresseerd in deze vakles stuurt u ons dan een mailtje op infohetpruykenhuys@gmail.com. Deze les kan ook bij u op locatie gegeven worden. Mail ons voor de voorwaarden en een offerte op maat.


Vorige vakles Volgende vakles

Eerstvolgende vaklessen: